RockStation

Várhatóan a következő hónapban jön egy új Slipknot-dal

2021. október 08. - theshattered

corey-slipknot-new-mask-1-1024x683.jpegHeteken belül megérkezik a Slipknot új lemezének első kislemezdala. A már egy jó ideje készülő anyag bevezető nótája Corey Taylor ígéretei szerint egy igazi, keményvonalas 'Knot tétel lesz.

Corey Taylor: "Igazából nagyjából kész van a lemez. Olyan nyolcvan százalékot mondanék rá. Befejeztünk néhány dalt, meg van még pár, amit fel kell énekelni. Hogy is mondjam... Ne lepődjetek meg, ha a következő hónapban, vagy valahogy úgy valami újat hallhattok."

A várható kislemezdalról Taylor a következőt mondta: "Leginkább egy ilyen menjünk és tiporjunk le mindenkit, emlékeztessük őket, miért is vagyunk még mindig Slipknot hangulatú lesz. Emlékeztetni fogja az embereket arra, miért szeretik a Slipknotot."

A nagylemez, ami az utolsó korongjuk lesz a Roadrunner égisze alatt, várhatóan még az év vége előtt elérhető lesz. Erről pontos infó még nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616714346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum