RockStation

Feel Alive - Megérkezett a Crossfaith új nótája

2021. október 13. - theshattered

crossfaith2021.jpgBemutatta a legújabb kislemezdalát a Crossfaith. A japánok a Feel Alive-val igyekeznek serkenteni a szürke hétköznapok okozta hangulatot. Nagylemezről egyelőre még nincs szó, úgyhogy egyelőre csak ezzel a számmal tudunk szolgálni.

Kenta Koie: "A Feel Alive az első dal volt, amit azután írtam, hogy a Covid-19 káoszba fordította a világunkat. Mindnenkinek egyedül kellett lennie, elválasztott minket a vírus, mi mégis megcsináltuk ezt a számot abban a reményben, hogy ez majd hoz egy kis fényt a világba. A rajongóinkkal együtt szerettük volna felvenni, így rögzítettük, amikor tapsoltak az első, váraltan katasztrófa utáni visszatérő koncertünkön. Ráadásul a Feel Alive-on Josh-sal dolgoztunk a Modestepből, így egy kis igazi, Egyesült Királyságbeli basszust is kaptok! Sokat jelent nekünk ez a dal, reméljük, egy kis fényt hoz majd az életetekbe."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1516718674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum