RockStation

Könyv jön az Obituaryról!

2021. október 19. - theshattered

obituary_2017.jpgJövőre fog megjelenni a Turned Inside Out: The Official Story of Obituary. A zenekar eddigi harmincöt évét feldolgozó alkotást az a David E. Gehlke jegyzi, aki a Paradise Lost könyvet is írta, a harmincöt évnyi zenetörténelemhez az előszót Max Cavalera írta. Magyar kiadásról egyelőre nem tudni.

Donald Tardy: "Ez az első alkalom, hogy zenekarként hivatalosan megnyílunk a rajongók előtt. Visszatekintettünk a múltba, felidéztük, hogy kezdődött az egész Tampában. Előhoztuk a történeteket a stúdióból és az útról, felidéztük azt a darálást, amit a karrierünk alatt átéltünk: a jót, a rosszat és a csúfot. A Turned Inside Out az elmúlt harmincöt évet dolgozza fel, ezek azok az események, amik azzá tettek minket, akik vagyunk és ezek azok a tények, amik már történelemnek minősülnek."

A könyv ITT rendelhető elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1616727314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum