RockStation

Erebros címen jön a Venom Prison új albuma

2021. október 20. - theshattered

vp2021.jpgBemutatta a következő albumának címét és megjelenési idejét a Venom Prison. Az amerikai ötös február 4-én adja majd ki az Erebrost, az első lemezelőzetes nóta az ígéretek szerint a közeljövőben várható.

vperebros.jpg

"Az, hogy a drága barátunkkal, Elirannel dolgozhattunk egy újabb, a Venom Prisonnek készített remekművén, pont olyan izgalmas volt, mint mindig. Kantor tökéletesen ismeri a zenekart, minden egyes alkalommal egy igazi műremekbe önti a zenénk hangulatát és mondanivalóját. Ez a festmény azt a pillanatot örökíti meg, amikor egy fiatal ember a körülötte lévő horror következtében meghal belülről. Abban a pillanatban elmúlik az ártatlansága, az érzelmei onnantól kezdve a körülötte lévő erőszakból fognak táplálkozni. Ez az Erebros, a személy, akit a káosz szült."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9416728648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum