RockStation

Egy boszorkány Lugosi haláláról - A Bauhaus klasszikusának feldolgozásával jelentkezett Frayle

2021. október 21. - theshattered

frayle.jpgFeldolgozással lepte meg a közönséget Frayle. Az eredetileg 1979-ben kiadott Bauhaus nótát, a Bela Lugosi's Deadet értelemszerűen egy kicsit a saját arcára formálta Gwyn Strang énekesnő és csapata és hogy szó szerint teljes legyen a kép, egy videót is készítettek hozzá. De hogy mindez hogyan is sikerült? Mutatjuk!

"Izgatott voltam, hogy feldolgozhatom a Bela Lugosi's Deadet. Ez egy olyan dal, amit abszolút tökéletesnek gondolok. Hangulatos, félelmetes, körbefon és az utolsó pillanatig elrabolja a figyelmedet. Biztos akartam lenni, hogy méltó módon dolgozzuk fel, így kis extra időt áldoztam rá, hogy olyan legyen, amit örömmel osztok meg mindenkivel. A mi verziónk első fele egy tisztelgés az eredeti szám előtt, míg a második rész határozottan Frayle lett."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7416729304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum