RockStation

EP-re készül a Rise Against

2021. október 22. - theshattered

ra2021.jpgNowhere Sessions címen új anyagra készül a Rise Against. A jövőre Budapestre látogató kvartett a Nowhere Generation hat dalának élő verzióját pakolja majd fel a november 12-én megjelenő EP-re, erről a Talking To Ourselves került ki elsőnek.

nowheresessions.png

01. Talking To Ourselves (Nowhere Sessions)
02. Broken Dreams, Inc. (Nowhere Sessions)
03. Fortunate Son (Nowhere Sessions)
04. Nowhere Generation (Nowhere Sessions)
05. Hybrid Moments (Nowhere Sessions)
06. Savior (Nowhere Sessions)

Tim McIlrath: "A Talking To Ourselves arról szól, amikor látod magadat és a körülötted lévő embereket elkényelmesedni. A legjobb erőfeszítéseid ellenére sem kelted fel az emberek figyelmét, olyan mintha senki sem figyelne rád. Néha bennünk van a viszketés, hogy valami őrültséget csináljuk, hogy megzavarjuk a békét, hogy kizökkentsük a világot a megszokott kerékvágásból. Ezek a megmozdulásaink talán furcsának tűnhetnek, de igazából csak a reménytelenség hozza ki ezt belőlünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716731244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum