RockStation

2023-ra tolódik a Heaven Shall Burn / Trivium koncert

2021. október 23. - theshattered

trivium2021.jpgHiába tűnik úgy, hogy enyhülnek a dolgok, a Heaven Shall Burn és a Trivium inkább 2023 elejére tolta el a közös Európa-turnéját, így a budapesti koncertet is. A friss dátum 2023. február 14, a helyszín változatlanul a Barba Negra. A korábban már megváltott jegyek természetesen akkor is érvényesek lesznek, de van lehetőség visszaváltásra is.

 

A Heaven Shall Burn és a Trivium közös európai headliner turnéjukat elhalasztani kényszerülnek. A két metal legenda 2023 tavaszán kel majd útra, így az idén decemberre tervezett budapesti állomás is későbbi dátumra kerül.
Az eredetileg december 14-re tervezett Heaven Shall Burn és Trivium közös budapesti buli új dátumon, 2023.02.14-én lesz a BARBA NEGRA-ban. További vendégek hamarosan!
Maik Weichert / Heaven Shall Burn:
Hello emberek! Elmondjuk kerek-perec: a Triviumos barátainkkal közös turnét el kell halasztanunk. Minden korábban megváltott jegy természetesen továbbra is érvényes.
A végsőkig megpróbáltunk mindent, hogy egy megvalósítható koncepcióval álljunk elő - különösen miattatok, hiszen az érezhetően jó jegyeladások - melyre abszolút nem számítottunk ezekben a nehéz időkben - erőt adtak nekünk. De a folyamatosan változó szabályozások és körülmények a különböző európai országokban egyszerűen lehetetlenné tették, hogy a turné megvalósulhasson így.
A koncertezés világa szépen lassan újra kinyílik, de sajnos még túl korai lenne egy ekkora méretű turnét bevállalni. Mi tényleg mindent megpróbáltunk, rengeteget beszéltünk, tárgyaltunk szervezőkkel és hivatalos szervekkel is. Óriási köszönet azoknak a hatóságoknak, akik őszintén próbáltak egy jó megoldást találni - ha olvassák, tudni fogják, hogy kire / kikre gondolunk. Sajnos azonban azt is ki kell jelentenünk, hogy az állami hatósági szervek számottevő része teljes érdektelenséget mutatott a kultúra szektort érintő aggodalmakkal kapcsolatban, így nem éreztük az érdeklődést a helyzetünket érintő lehetséges előremozdulások kérdésében sem.
Ugyanakkor nem szeretnénk, hogy a csalódottság felemésszen minket. Minden egyes döntésünk fókuszában az emberek biztonsága és jóléte állt. Pozitívan tekintünk a jövőbe és a turné még nagyobb szívdobbanás lesz majd mindannyiunk számára, ha végre elindul. Bárki - aki tudja, hogyan működnek a dolgok a zeneiparban - meg tudja saccolni, mennyire nehéz felépíteni és koordinálni egy ekkora szörnyeteg turnét két zenekarral, mint a HSB és a Trivium, pláne, ha azt el is kell halasztani. Szóval a két zenekar közötti barátság nélkül minden bizonnyal nem is sikerülne folytatni ezt a projektet. Köszönjük, hogy mindezt megértitek. Kérjük, ne legyetek csalódottak, várjátok a turnét, erősebb lesz, mint valaha!
Paolo Gregoletto / Trivium:
“Mélyen csalódottak vagyunk, amiért el kell halasztanunk ezeket a dátumokat, pláne, hogy eltökéltük, hogy mi leszünk az egyik első nemzetközi fellépő, aki visszatér Európába turnézni. Sajnos a határátlépések és a korlátozások bizonytalansága mellett lehetetlenné vált, hogy a tervekhez hűen véghezvigyük mindezt. Biztosíthatunk benneteket, hogy tényleg az utolsó percig megtettünk mindent annak érdekében, hogy legyen mód arra, hogy meg tudjuk csinálni a bulikat, szóval ez nem volt egy egyszerű döntés. Alig várjuk, hogy visszatérjünk és reméljük mindannyiótokkal találkozunk az átütemezett dátumokon!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316732684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum