RockStation

Budapestre jön a Five Finger Death Punch!

2021. október 26. - sunthatneversets

05fingerdeathpunch2020_36_eredmeny.jpg

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette vadonatúj európai aréna turnéját, amelynek Budapest is része, a banda 2022. július 5-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában!

A FIVE FINGER DEATH PUNCH a mai napig több mint 8 milliárd streaminggel és 3 milliárd videómegtekintéssel büszkélkedhet, emellett pedig csak 2018 és 2020 között több mint 1 millió koncertjegyet adott el. Ezzel jelenleg a világon a 2. legnépszerűbb rockbanda az eladások és letöltések számát tekintve, egyedül a Metallica előzi meg.

Amióta az egyik legismertebb névvé vált, a FIVE FINGER DEATH PUNCH az összes jelentős fesztiválon játszott már, és teltházas arénakoncerteket adott szerte a világban.

Debütáló albumuk, a The Way of the Fist 2007-es megjelenése óta a banda hat lemezt adott ki, amelyek mindegyike RIAA arany vagy platina minősítést szerzett. Ezenfelül a FIVE FINGER DEATH PUNCH számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben.

05fingerdeathpunch2020_35_eredmeny.jpg

Legutóbbi anyaguk, az F8 a világ számos rock listáján az első helyen debütált, és Top 10-be került az eladási listákon többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is.

A turné VIP elővásárlási lehetősége már meg is kezdődött, a teljeskörű jegyértékesítés október 29-én, péntek reggel 10 órától lesz elérhető. A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül lesznek kaphatók. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, október 27-én 10 órától. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716735856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum