RockStation

Nem siet a Godsmack, de készül a következő album

2021. november 16. - theshattered

godsmack_2018.jpgMég a kötelező nagyszünet ellenére sem kapkodja el a következő nagylemezét a Godsmack. A kvartett - ha minden jól megy - ezzel a koronggal is tartja majd a negyedik albumuk óta tartó négyéves megjelenési ritmust, az biztos hogy jövő nyár vége / ősz eleje előtt nem lesz még friss nóta sem.

Sully Erna: "Dióhéjban a terv az, hogy április-május magasságában lesznek ezek a koncertjeink, amiknek jó részét a COVID beütésekor toltunk el - csak néhány, nem sok. Aztán remélhetőleg kiadunk valamit '22 vége felé, '23 elején pedig elindulunk az Államokban. Talán egy kicsit hamarabb kezdjük meg Európát, de szerintem '23 lesz az, amikor belefogunk a nagy, felfrissített világkörüli turné dologba."

A lemezfelvételekről és egy esetleges kislemezdalról: "Amikor ez az egész járvány bejött, úgy voltunk vele, hogy akkor most hagyunk magunknak egy kis időt, össze akartam rakni és teljesen készre akartam formálni a házistúdiómat, meg hasonlók. Amikor kész lett a stúdió, egyből belefogtunk a munkába. Valami két-három hónapig nyomtuk neki, ontottuk magunkból a dalokat, aztán hirtelen gondoltunk egyet: Ácsi! Hová ez a nagy sietség? Egy darabig biztos nem fogunk turnézni. Aztán Tony is molyolni akart valamiket a ház körül, Shannon is, Robbie meg épp keresztül ment valamin, újra akarta építeni az életét. Én meg úgy voltam, hogy nincs értelme kapkodni. Több mint húsz évig csak turnéztunk egyfolytában, aztán azon törjük magunkat, hogy megint az úton lehessünk, amikor ez egyáltalán nem is lehetséges. Úgyhogy berekesztettük ezt az egészet. Találkozunk jövőre! Menjünk, élvezzük a nyarat! Élvezzük a családi életet, a barátokat, a saját házunkat. Így kivettük szünetnek az évet. Eldöntöttük, hogy január 2-án megint beindulunk, egészen április végéig dolgozunk majd, hogy befejezzük a nagylemezt. Ebből adódóan olyan késő nyári - ősz eleji megjelenést tervezünk az első kislemeznek. Aztán utána jön majd valamikor az album."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2116756552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum