RockStation

Feszültség - Új dal és videó a Samastól

2021. november 19. - sunthatneversets

img_1533-edit.JPG

A budapesti modern metál banda, a Samas gőzerővel dolgozik új albumán és a dalok nagyrészt már az utómunkálatok fázisában járnak. Nagyon sok inspirációt és új ötletet kaptak a készítés közben, melyek hamar új dalokká értek. Ezeknek mindenképpen helyet szeretnének szorítani az új korongon, emiatt az album megjelenésére jövő év elején számíthatunk.

Addig viszont a Samas kárpótlásul elkészítette az új albumon is helyet foglaló Feszültség című dalához a legújabb videóklipjét. Ahogyan már megszokhattuk tőlük most sem sajnálták az időt és energiát, hogy igazán zúzós és egyedi anyagot hozzanak össze. A klip és az album zenei felvételei budapesti Positivesound stúdióban készültek. A videó vizuális részeit pedig ismét Németh 'Kobe' Dánielre és csapatára az imagicore brigádjára bízta a banda.

Vigyázz! Felráz, akár a 400 V!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1116759406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum