RockStation

S.O.O.T. - Régi dalok új köntösben egy EP-n

2021. november 22. - sunthatneversets

soot.PNG

A Kollár Ádám gitáros dalszerző vezette S.O.O.T. (Szűcs 'Tatám' Gergely - dobok és Kerezsi Gergely - basszusgitár) visszatért és elkezdte csepegtetni a legújabb kislemezének dalait. A Selection Of Old Trax címet viselő EP öt dala Ádám S.O.O.T.-ot megelőző QvA projektjének (2007) időszakából származik.

A 2020-as Second Opputunity Or Trouble lemezhez hasonlóan az EP öt dalához is öt kiváló énekes (Török Viktor - Marcello's Mystical Mind, Zahorán Csaba - Billog, Ektomorf, Bekes Projekt, Gubis Dávid - MZ/X, Hegyesi András - Gypo Circus és Rákóczi Antal - ex-Baby Bone, Nemember) adta a hangját.

A további dalok sorrendben minden héten pénteken 18:00-kor érkeznek majd. A lemezt - amihez ismét Várdai László készített különleges hangulatú borítót - Ádám saját Korom Stúdiójában, valamint Cserny "Bogi" Kálmánnál az Origo Stúdióban vették fel, aki a dobok rögzítésén felül a lemez hangzásáért is felelős.

A banda továbbra is keresi állandó énekesét, a jelentkezőket az adam.kollar23@gmail.com címen várják.

A 2020-as Second Opputunity Or Trouble lemez korlátozott mennyiségben továbbra is megrendelhető a fenti címen vagy a ForgácsPR-nél (forgacs.promotion@gmail.com).

A dalsorrend:
Dear @&# feat. Török Viktor /Marcello's Mystical Mind/
To Leave A Place I Used To Call Home feat. Zahorán Csaba /Billog, Bekes Projekt, Ektomorf/
Szittyóvadászok feat. Gubis Dávid /Mz/x/
Black Jack feat. Hegyesi András /GypoCircus/
Ezüst a Hold feat. Rákóczi Antal /BabyBone, Nemember/.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4116761386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum