RockStation

Az Orion's Reign idén is készített egy karácsonyi feldolgozást

Ami egyben Minniva visszatérő dala is

2021. december 21. - moravsky_vrabec

 orionsreign_xmas2021.jpg

A görög power metal zenekar hagyományosan minden év végén bemutat egy karácsonyi feldolgozás-dalt. A recept nem bonyolult: fognak egy ismert ünnepi melódiát, és "rendesen" meghangszerelik, ami sok gitár és kétlábdob hozzáadását jelenti. 

Ezekben legtöbbször a norvég énekesnő, Minniva énekel vendégként, akit a Youtube-on közétett feldolgozás-videóiról ismerhetünk. Minniva egy hosszabb szünetet követően ezzel a dallal tért vissza, reméljük, újabbakkal is jelentkezik majd. 

Idén a választás Mariah Carey slágerére, az All I Want for Christmas is You-ra esett, amit sikerült egészen emészthetővé varázsolni. A feldolgozáshoz videó is készült, a cikk alján találjátok. De ne gondoljátok, hogy csak ilyen szirupos popdalokkal próbálkoznak, egy korábbi alkalommal Trans-Siberian Orchestrát dolgoztak fel, ami azért kevésbé nyilvánvaló választás. A friss videó alatt meghallgathatjátok azt is, és ha sikerült hangulatba kerülni, a továbbiakhoz az Orion's Reign - Christmas keresőszavak alkalmazását javasoljuk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3216786874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum