RockStation

FOO FIGHTERS - MEDICINE AT MIDNIGHT (RCA/Sony Music, 2021)

Slágerek, mindenféle rágörcsölés nélkül

2021. szeptember 12. - rattlehead18

foo_fighters_medicine.jpg

Bő fél évvel a lemez megjelenése után senki sem vádolhat azzal, hogy naprakész lennék ezzel az ajánlóval, netán elkapkodtam volna a lentebbi gondolatsort. Dave Grohlék lemeze viszont sajnos az elmúlt hét hónapban semmit sem vesztett aktualitásából, címével egyezően kockázatok nélküli orvosság lehet ezekben a pesszimista időkben.

Tovább

Megvolt a Mudvayne visszatérő koncertje

mudvayne.jpgÚjra bevette a deszkákat a Mudvayne. A négyes már egy jó ideje készült a visszatérésre, melynek eredményét idén néhány amerikai fesztiválon láthatja-hallhatja majd a nagyközönség. A "comeback" első etapja Ohioban, az Inkcarceration fesztiválon volt, melyről pár rajongói felvételt és a dallistát tudjuk egyelőre megmutatni.

Tovább

Dupla Motörhead válogatáslemez fog megjelenni októberben

motorhead_2015_1.jpgEverything Louder Forever - The Very Best Of címen új válogatásalbum jön a Motörheadtől. A negyvenkét dalos, két CD-n, négy vinylen, vagy egyszerűbb huszonkét nótás kiadásban dupla vinylen megjelenő csomag várhatóan október 29-én kerül a boltokba, ehhez a Rock Out és a We Are Motörhead már megkapta a maga promóciós kisfilmjét. Hogy mennyire van értelme egy ikszedik válogatást kiadni (a nyilvánvaló haszonszerzésen kívül), abba most ne menjünk bele.

Tovább

No Children Laughing Now - Új dal jött az Unto Others hamarosan megjelenő lemezéről

untoothers.jpgKét hét és megjelenik az Unto Others albuma, a Strenght. Az Idle Hands nevet nemrégiben jogi okokból maga mögött hagyott kvartett a No Children Laughing Now-val igyekszik fenntartani az érdeklődést, ezt az alábbiakban találjátok. A tervek szerint a zenekar a Behemoth, az Arch Enemy és a Carcass társaságában Budapestre is ellátogat majd, a turnét viszont egy évvel eltolták. Az áthelyezett dátum 2022. október 16. lett.

Tovább

Kinyitott a Zombológiai Minisztérium - Új dalt adott ki az Ice Nine Kills

iceninekills2021.jpgKiadta az egy hónap múlva, egész pontosan október 15-én megjelenő albumának, a The Silver Scream 2: Welcome To Horrorwood harmadik előzetesét a horror metalcore vonalon mozgó Ice Nine Kills. A kvintett a Rainy Dayhez egy jópofa, a Resident Evil előtt kalapot emelő videót forgatott. Mint mindig, a körítés most is ötcsillagos!

Tovább

Friss dalt adott ki az Iránból menekült tagokból álló Confess

confess-camillanorvoll4.jpgAz utóbbi időben csend honolt az istenkáromlási vádak elől Norvégiába menekült Confess körül. Az iráni (és pár norvég) tagokból álló csapat hallgatása alatt összerakta a következő albumuk anyagát, ez jövőre fog megjelenni Revenge At All Cost címen. Ízelítőnek már megérkezett az első dal, a Megalodon.

Tovább

Közösen nyomta a Nothing Else Matters-t a Metallica és Miley Cyrus

metallica_miley.jpg

Meglepi produkcióval lépett fel a Metallica Howard Sternnél. A thrasherek Miley Cyrusszal közösen adta elő az örökzöld Nothing Else Matters-t, melyről hangfelvételt készítettek. A Metallica dolgait jobban követők számára nem meglepő ez a "találkozás", hiszen Cyrus nemrégiben feldolgozta a nevezett tételt. De akkor íme a dal!

Tovább

Mi lesz, ha összeöntöd a korai Mastodont és a Gojirát? - Új dal jött a progmetalos Hippotraktortól

hippotraktor.jpgOktóber 15-re lőtte be a legfrissebb anyagának, a Meridiannek megjelenését a Hippotraktor. A belga progmetal csapat, akik a Crack The Skye korszakos Mastodont és a Gojira ízeit mixelik össze a muzsikájukban, a Mover Of Skies-zal igyekeznek felkelteni az érdeklődést - elég ígéretes módon.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum