RockStation

Ghost és Volbeat: közös USA-turné, közös kislemez

2022. január 14. - moravsky_vrabec

ghost-volbeat.jpg

Most egy kicsit irigykedünk a nagy víz túloldalán lakó rockrajongókra. Előszöris: vannak komoly turnék. Másodszor: a Ghost és a Volbeat közösen lépnek fel, mindketten teljes műsorral. Harmadszor: az esemény alkalmából limitált példányszámú kislemezt adnak ki.

Lassan már pakolják a kamionokat, a túra ugyanis alig két hét múlva kezdődik, és egészen március elejéig tart. A két co-headliner (de szép szó) előtt a Twin Temple izzítja be a hangulatot. A Volbeat nemrég jött ki új lemezzel (lelkes kritikánk EMITT), a svéd operett-sátánisták még adósak az új anyag bejelentésével. Részükről egyelőre a Hunter's Moon dallal kell beérnünk. 

ghostvolbeatlp2.jpg

A nagyszabású turnéhoz kapcsolódóan egy közös kislemezt is kiad a két zenekar, erre a tavaly megjelent Metallica feldolgozásaikat teszik majd. A fekete album harmincadik évfordulójára készített monstre kiadványra a Ghost az Enter Sandman, a Volbeat pedig a Don't Tread on Me dallal készült, ezeket tették az átlátszó kislemezre is. Külön geg, hogy a lemeznek G-oldala és V-oldala lesz, a bevételeit pedig mindkét zenekar jótékony célra ajánlotta fel. A kiadványt 3000 példányban limitálták, és a koncertek előtt árusítják majd, alkalmanként 115 darabot, várható némi tolongás. Azok kedvéért, akik nem jutnak hozzá a spéci lemezhez, itt a két Metallica feldolgozás:  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6716811538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum