RockStation

Elkészült a Uriah Heep következő albuma

2022. február 15. - theshattered

uriah_heep_promo_photo_nov_2017_hi_rez-photo_credit_richard_stow.jpgDobozban van, csak a megjelenésre vár a Uriah Heep következő, sorban huszonhatodik nagylemeze. A megjelenési idő egyelőre még nem ismert, viszont elképzelhető, hogy csak valamikor az év vége felé lesz ebből bármi is hallható, szóval nem érdemes addig fél lábon állni. Hogy aztán a magyar koncertre már friss dalokkal jönnek-e, csak az idő dönti el, de akkora már csak elérhető lesz a csomag.

Mick Box: "Nemrég fejeztük be a felvételeket, épp leokéztük Jay Ruston mixeit. Ő csinálta a Living The Dreamet is. L.A-ben lakik, úgy küldözgette nekünk a dolgokat. Kiküldtem egy csomó címötletet a többieknek, hogy válasszanak egyet. Aztán még a borítókat is el kell készíteni. Ha már megvan a cím, akkor ahhoz kell igazítani a borítót, aztán a köszönetnyilvánítások jönnek, meg minden más, a szövegekkel együtt. Ez egy kis időbe telik majd. Plusz a jelenlegi helyzet miatt olyan hét hónapos átfutása lesz az egésznek, mielőtt kézhez kapnánk. Mert hogy vinylen is ki akarjuk adni. Ez mind azért, mert a COVID ilyen hatással van a zeneiparra. Lényeg a lényeg, ha mindez megvan, átadjuk a kiadónak, aztán az ottaniak eldöntik, mikor jelenjen meg. Ebbe nincs beleszólásunk. Ez az egész az üzletről szól, ők határozzák majd meg, mikor lesz a legjövedelmezőbb nekik a megjelenés."

Arra a kérdésre válaszolva, hogy vajon addig is hallhatunk-e új dalokat a koncerteken: "Nem engedi a kiadó, akárhogy is szeretnénk. Manapság - fogalmazzunk úgy, hogy - ha játszunk egy friss számot, szinte még le sem vettem a nadrágot, le sem zuhanyoztam, egy kortyot nem ittam még, máris ott van a felvétel a YouTube-on, a Facebookon és mindenhol máshol. Ezért érthető okokból nem sok esély van rá. Úgy értem... Ha rajtunk múlna, mindet eljátszanánk. De bizonyos esetekben meg van kötve a kezünk. Mivel a lemezkiadó intézi el, hogy fel tudjuk venni az anyagot, muszáj együttműködni velük."

uriahbp22.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9517503594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum