RockStation

Már három-négy dalkezdeménye van a Toolnak

2022. március 16. - theshattered

tool-danny-carey.PNGDübörög a turné (hátha gond nélkül lemegy a magyar buli is), viszont nem ül a hátsóján a Tool legénysége. A négyes már javában dolgozik a következő lemezének anyagán, az ígéretek szerint jóval kevesebb időt kell majd várni a megjelenésig, mint az előző alkalommal. Igaz, annál már szinte minden csak kevesebb lehet. Extra jó hír, hogy még egy koncert DVD is várható tőlük, mindezekről pedig Danny Carey beszélt.

Danny Carey: "Zavaró volt, hogy nem volt új anyag, amit játszhattunk volna, de ez az idő tényleg gyorsan elrepült. Ez az élet rendje, azt hiszem. A gyerekek gyorsan felnőnek, aztán mire észbe kapsz, csak nézel hogy mi történt. Sok idő telt el, de sokat turnéztunk, próbáltunk növekedni és tartottunk egy kis szünetet is, hogy frissek maradjanak a dolgok.

Megpróbáltunk külső hatásokat bevonni, hogy legyen zenei értelemben valami új, amit meg tudunk mutatni egymásnak. Most rendesen összeálltak a dolgok. Biztos vagyok, hogy nem kell annyit várni az új albumra. Maradt némi anyag az előző lemezről is, amit tovább tudunk vinni. Már olyan három-négy dal alapjai megvannak."

Sőt, még egy koncert DVD is várható a Tooltól, igaz nem friss cuccal: "Az anyag java a 2002-es Lateralus-turnéról lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6517780942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum