RockStation

Gutalax a 2022-es Lowland Festen!

2022. április 03. - sunthatneversets

gutalax_2021_gorka_rodrigo.jpg

Természetesen az április 1-jei Gutalax bejelentés és az összes többi banda lemondása csak áprilisi tréfa volt. Félig! Jön a Gutalax!!! /Fotó: Gorka Rodrigo/

Bár nem 120 alkalommal játsszák el az összes albumot és nem nyomnak két unplugged bulit, egy speciális Kelly Family show-al karöltve. Reméljük azért így sem csalódás! Velük együtt idén már 6 nemzetközi és 17 hazai zenekar lép már fel a 2022-es Lowland Fest-en, akik a következők: 

Gutalax (CZ), Sadistic Intent (USA), Sear Bliss, Akela, Sijjin (GER), Infest (SRB), Archaic, Needless, Beneath The Void, Atrox Trauma, Türböwitch, Agregator, Monastery, Serrabulho (P), Brutal Sphincter (B), JACK, Nefalem, Paediatrician, Divided, Mephitic Grave, Rivers Ablaze, Apoptosis, Komodo

Természetesen közel sincs vége a bejelentéseknek, még 21 bandát jelentenek be a közeljövőben a szervezők. Az Early Bird jegyek szépen fogynak, szerezzétek be időben! Jegyeket a tixa rendszerén keresztül tudtok vásárolni ITT.

new_2022_lowlandfest_plakat_s.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8717796451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum