RockStation

Utolsó lemezére készül a Godsmack

2022. április 26. - theshattered

godsmack_2021.jpgA jelenlegi tervek szerint a következő nagylemez turnéja után leteszi a lantot a Godsmack. A már lassan három évtizede robogó kvartett gitárosa, Sully Erna beszélt a jövőbeli tervekről, melyben azért még ott figyel pár turné - szóval lesz még lehetőség látni őket, csak érdemes készülni arra, hogy záros lehetőség lesz elcsípni tőlük az I Stand Alone-t.

Sully Erna: "Készen van a lemez anyaga, teljes mértékben rögzítettük. Valószínűleg nyár magasságában már dalokat is hallhattok róla - olyan nyár közepe-vége felé - aztán jön a második kislemezdal, a teljes anyag meg legkésőbb '23-ban. Legalábbis ez a terv. Aztán még egyszer odacsapunk keményen és súlyosan. Nem kertelek, valószínűleg ez lesz a vége, valószínűleg az utolsó nagylemez számunkra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4217816493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum