RockStation

"Igazán súlyos" zenére készül Shavo Odadjian

2022. május 25. - theshattered

soad2015.jpgA hamarosan stílusváltáson áteső North Kingsley mellett újabb side projektet, vagy inkább szólóprojektet indított a System Of A Down basszusgitárosa, Shavo Odadjian. A zenész a The Shavo Projectről olyan túl sokat még nem árult el, viszont annyit elárult, hogy valami "igazán súlyos" dolog várható a név alatt.

Shavo: "A System a jövő évig kis szünetet tart, így a North Kingsley anyagán dolgozok. Már majdnem készen van. Ez az én side projektem. Már hat dalunk készen van, ezeket megtaláljátok Spotify-on. Ez egy új projekt, ami folyamatosan nővekszik és fejlődik. És ahogy fejlődök, úgy hagyjuk magunk mögött amit csináltunk és megyünk tovább a következő stílusra. Jó móka. Ez a zenei szabadság. Nagy királyság! Aztán van még más zeném is, amit side projektként valósítok meg. Csak én, szólóban. Ennek a neve The Shavo Projekt és egy nagyon súlyos dologról van szó. Egyelőre ennyit árulhatok el róla."

A North Kingsley eddig kiadott két EP-je az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4517839773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum