RockStation

Epikus, nagy hangzású lemezre készül a The Cult

2022. május 27. - theshattered

the_cult_2015.jpgJavában készül a The Cult következő sorlemeze, már egy részét teljesen rögzítették a britek. A 2016-os Hidden City utódja az ígéretek szerint aránylag epikus, nagyobb hangzású anyag lesz, annak is inkább a rockosabb szegletéből. Az anyag producere Tom Dalgety.

Billy Duffy: "Azt mondanám, hogy ez egy rocklemez, mert minden albumunk rocklemez, de ez inkább a blues-mentes övezetből való. Szándékosan kihagytuk azokat a témákat, amiket inkább a bluesos rock 'n' roll irányban írtam. Ezt közösen döntöttük el. Azt az irányt már lefedtem Mike-kal a The Alarmból.

Utálom a 'mint a korai lemezeink' kifejezést, de most tényleg megpróbáltunk a Love / Dreamtime vonalában maradni, meg kicsit talán a rajonóink által kedvelt '94-es lemezében, a post-grunge apokaliptikus albumunkéban, amit egyszerűen csak The Cultnak neveztünk el. De még ennél is több lesz benne, mert aránylag epikusra sikerült, ez egy ilyen nagy hangzású lemez lesz. Semmi kisszerűség és érzelgősség, mert Dalgety terjengős hangzású lemezeket készít. Egy kicsit tematikus, kicsit filmzenés helyenként, de nem lesz sok Electric-korszakos Cult benne, inkább tipikus, AC/DC-s téma lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5917841561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum