RockStation

BAZ+ - Itt a BSW és a Tankcsapda közös dala!

2022. június 01. - theshattered

tankcsapda_2021.jpgValószínűleg sokan idézték fel a dal címét a klip előzetesének megnézésekor: BAZ+. Viszont mielőtt még túl nagy pánik lenne, hogy Lukács vocodert fog használni a következő TCS lemezen, meg kell jegyezni: a Tankok a BSW tételébe szálltak be egy kis muzsikálásra, nem pedig fordítva. Hogy aztán mégis kinek mennyire tetszik a végeredmény, az már persze teljesen egyéni ízlés kérdése. Mindenesetre itt a BAZ+!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9417845573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazz 2022.06.02. 10:53:11

Hát ezt nagyon nem kellett volna... Lukácsnak hogy nem esett ki a nyelve a szájából, amikor ezt a prosztó, óvodás színvonalú refrént kiénekelte a száján, ahonnan korábban annyi színvonalas dalszöveg kijött.
Mi lesz a következő? Lakodalmast játszanak a Jó Laci Betyárral? Esetleg Kis Grofóval valami közös rettenet.
Az Edda is úgy kezdte a mélyrepülést, hogy Pataki elment a Dáridóba.
Szóval szerintem az van, hogy amikor egy rockzenekarnak már csak ilyenre futja, akkor inkább fejezzék be, jobb ha nem rombolják tovább a saját életművüket.

body_andras 2022.06.05. 08:43:05

Már az is emberiesség elleni bűncselekmény, ahogy ezek a fősenki gyökerek autotune-nal nyivákolnak. Hogy egy rocker le mert ereszkedni hozzájuk, az teljesen érthetetlen.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum