RockStation

AREA 53 Fesztivál Leobenben, Felső-Stájerországban!

2022. június 08. - Frogfoot

area53.jpg

Két év kényszerszünet után újra itt a fesztiválszezon, de nem csak nálunk, hanem Ausztriában is. Ausztriáról elsősorban a Nova Rock juthat eszünkbe mint biztos pont a fesztiváltérképen, de a Nova Rockon túl is van élet! Szomszédaink nem szenvednek hiányt a különböző fesztiválokból: Kaltenbach Open Air, Sick Midsummer, Vienna Metal Meeting, stb. Akik viszont nem szeretik ezeket a nagy fesztiválokat és barátságosabb léptékű rendezvényen szeretnék látni a kedvenc zenekaraikat, azoknak az Area 53 fesztivál lehet érdekes.

Az Area 53, amely idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a stájerországi Leobenben ismertségben messze elmarad a leobeni exportsláger a Gösser sör mögött, pedig a "Kis Wacken Stájerországban" elnevezésre az idei lineup alapján valóban rászolgált! A fesztivál szervezői (Band Meets Band) a legrosszabb időkben is kitartottak és 2021-ben is volt Area 53, nem kényszerültek elhalasztani a rendezvényt, igaz szigorú szabályokkal de megtartották és ennek köszönhetően egyetlen megbetegedés sem történt.

2022. július 14-16. között az ismét megrendezésre kerülő Area 53 Fesztivál, már 13.-án, a Warm Up Day-el kezdődik! Három nap és közel 30 zenekar tele metállal, mivel a szervezők idén magasra tették a lécet, három olyan napra számíthatunk, amelyen szinte mindenki találhat kedvérevaló zenekarokat. Headlinerként a Testament, az Accept és a Blind Guardian mellett az Exodus, a Death Angel, a Sepultura, a Deserted Fear, a Thundermother, valamint helyi erősítésként a Black Inhale és a Darkfall.

area_53.jpg

Leoben Felső-Stájerország leobeni járásának központja, a tartomány második legnagyobb települése Graz után. Közúton és vasúton is jól megközelíthető parkoló és kemping áll rendelkezésre, a fesztiválon pedig étel és ital minden mennyiségben, merch- és egyéb árusító standok várják a vendégeket.

Egy kis kedvcsinálónak a 2021-es aftermovie és a headliner zenekarok:

Azoknak, akik további információkra kíváncsiak, vagy arra, hogy hol lehet jegyet kapni, az alábbi linkeket ajánljuk:
https://www.bandmeetsband.at

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9017850145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum