RockStation

Budapestre jön a Volbeat

Jön velük a Skindred és a Bad Wolves is

2022. június 27. - sunthatneversets

volbeat_2021_1.jpg

A dán rock'n'roll lázadók, a Volbeat tagjai bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen - a kontinensen - a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget az igazi intenzív élmény érdekében. Budapesten november 5-én lépnek fel a Barba Negrában.

"Végre, ennyi távollét után, nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindred-et és a Bad Wolves-t is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni."

A Louder magazine szerint a Volbeat zenéjében "titán heavy metal riffek ütköznek rock 'n' roll groove-okkal", mindemellett a rajongók a banda klasszikus nótáinak, és a rajongók kedvenceinek keverékére számíthatnak a koncerteken, kiegészítve az új album dalaival.

Az európai turné jegyértékesítése július 1-én 10 órakor indul. A budapesti koncert belépői a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül szerezhetők be.

A koncertre VIP csomag is kapható, a banda által biztosított elővásárlási lehetőségek részleteivel együtt erről további információ a www.volbeat.dk oldalon található. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4917868385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum