RockStation

Pókember, Antal Imre, John Travolta

2022. július 18. - sunthatneversets

0065.jpgA most megjelent klipben a zenekar hurkapálcára ragasztott papír bábokkal alakítja saját magát és keveredik különböző kalandokba. Az ötletgazda és rendező az előző Pablo and the Escobars klipekhez hasonlóan Takács Tibor (Don Pablo) volt, az operatőri és vágási munkákat pedig Acélos Balázs vállalta.

Az egész klip Budapest egy szürreális változatában játszódik, amit a zenekar maga épített. “Lementünk Kicsi Alejandro apukájának műhelyébe, és egy bútorlapból, illetve hulladék fából elkezdtünk épületeket, padokat, hátteret gyártani. Minél több minden kezdett formát ölteni, annál jobban szárnyalt a fantáziánk, hogy mit lehetne még építeni.” - mondta a rendező.

Végül helyet kapott a terepasztalon a Gellért-hegy, az Erzsébet híd, sőt még az A38 Hajó is. A festést és grafikákat Barbulski Gábor készítette, neki köszönhető a legutóbbi #Kettesepé lemez borítója is, mely 2022-ben “az év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma vagy hangfelvétele” kategóriában Fonogram jelölést kapott.

Mivel a zenekar énekese, Juanita jelenleg várandós, a csapat a mostani megjelenéssel párhuzamosan már készíti a következő klipjét, ami idén őszre várható, akár csak a soron következő koncert. de a tervek között szerepel, hogy Juanita “visszatérése” után, még idén elkezdődnek egy új Pablo and the Escobars lemez felvételei is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5017885353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum