RockStation

Végleg távozik a Deep Purple-ből Steve Morse gitáros

2022. július 24. - sunthatneversets

0deeppurple2019_14_eredmeny.jpg

Miután Steve Morse súlyosan beteg feleségével, Janine-nel töltötte az elmúlt hónapokat, a zenekar Simon McBride-dal turnézott. A tavaly őszi ideiglenes távozás után nagyon úgy tűnik, hogy Steve Morse 28 év után hivatalosan is távozik a Deep Purple soraiból.

"Csaknem egy évvel később épp tanulunk együtt élni a negyedik stádiumú, agresszív rákkal, és azzal, hogy Janine élete végéig kemoterápiára szorul majd. Mindkettőnknek hiányoznak a koncertek, de egyszerűen nem kötelezhetem el magam túl hosszú vagy távoli turnékra, mivel otthon nagyon gyorsan változhatnak a dolgok."

A Deep Purple tagjai természetesen tiszteletben tartják a gitáros döntését, köszönik neki az elmúlt évtizedeket, és kitartást kívánnak számára a jövőben. A Deep Purple Simon McBride-dal folytatja a koncertezést. A teljes bejelentés alább olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3317889691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum