RockStation

Könyv készül Slash gitárgyűjteményéről

2022. augusztus 27. - theshattered

description_2x.jpgSlash nem az a fajta ember, aki elvan egy-két gitárral és kalap (értitek, kalap!). A bongyor rockikonnak hegyekben állnak otthon a húros hangszerek, elsősorban a Gibsonok, amik szinte összeforrtak vele, ezeket pedig most egy könyvbe foglalva mutatja majd meg a nagyközönségnek.

A The Collection: Slash című olvasmány kétféle kiadásban jelenik majd meg, a külön dobozban megjelenő, miniatűr Les Paullal, bandanával, pengetővel, poszterrel, nyomatokkal és eredetiséget igazoló dokumentummal megtoldott custom verzió mellett egy deluxe verzió is beszerezhető lesz, ebben a védőborító mögött egy poszter, a négy nyomat és az igazoló dokumentum lesz.

Az igazi fanoknak érdemes sietni, a 999 dolláros custom edition 500, még a "csupán" 249 dollárt kóstáló deluxe edition 1000 darabra limitált példányszámban jelenik meg.

További részleteket ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2717916859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum