RockStation

Útvesztő - Új dalt adott ki az AWS

2022. szeptember 01. - sunthatneversets

aws_utveszto.jpg

Új dalal lepte meg a rajongókat az AWS. Az Útvesztő című dal még 2020 elején íródott a zenekar következő nagylemezére.

Mikor ezen sorok íródnak, mi már túl vagyunk a dal sokszoros meghallgatásán, viszont emlékszünk mennyire nehéz volt először aztán újra és újra elővenni, hiszen akinek a hangját és üzenetét halljuk, ma már nem lehet velünk.
A dal még 2020 elején íródott a következő nagylemezünkre. Akkoriban, amikor felvettük, Örs még nem tudott a betegségéről. Később, a kórházban töltött idő alatt is fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy befejezze a lemez többi dalát is, hogy mikor visszatér, egyből megjelenhessenek.
Habár nem ezzel a céllal íródott, hihetetlen, milyen sorokat hagyományozott ránk, milyen mondanivalóval ajándékozott meg, hogy ezzel is segítsen minket, akik itt maradtunk nélküle.
A videón közel 100 ember dolgozott. A filmipari szakemberek mellett a munka oroszlánrészében Örs és a mi legközelebbi barátaink is ki vették részüket. Ezúton is hálásan köszönjük nekik.
Köszönjük a családtagoknak, barátoknak, rajongóknak a forgatáson való részvételt, és hogy időt és energiát tudtak áldozni arra, hogy csatlakozzanak hozzánk a forgatásra.
Az ötletet és megvalósítását pedig köszönjük Tarczi Tamásnak (Thornfields Production), Tiszai András és Brautigam Bertoldnak (PUR E Production) és csapatuknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8417921707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum