RockStation

Az év death metal bulija lesz kedden a Robotban

2022. szeptember 12. - sunthatneversets

mortiferum.jpgSzeptember 13-án a kortárs death metal megkerülhetetlen neveivel találkozhatsz, ha ellátogatsz a Robotba, hiszen két nem mindennapi turné fogja elérni kishazánkat. Egy estén belül A Profound Lore Records, a 20 Buck Spin és a Dark Descent Records legnagyobb nevei, a Mortiferum, a Cerebral Rot, az Innumerable Forms és a Faceless Burial fogják megsemmisíteni a helyet! Nincs miről beszélni, 

Az este egyik fellépője az Innumerable Forms lesz, akik tukó death / doomjukat fogják végre elhozni nekünk. Olyan arcok fordulnak meg ebben az alakulatban, mint Chris Ulsh (Mammoth Grinder/Power Trip/Devil Master) Jensen Ward (Iron Lung) és Connor Donnegan (Genocide Pact)! A legújabb lemez is a kanyarban, ami az előző Punishment in Flesh-re is rá fog licitálni!

Seattle-ből a Cerebral Rot fogja ROThadásba dönteni a Robotot! A tavalyi Excretion of Mortality az év egyik legkeményebb dm lemeze volt, amit élőben is a pofádba fogsz kapni!

A Faceless Burial triója elképesztő, hogy mit művel élőben. Ez a 3 ember a technikássabb oldalról közelíti meg a death metalt, de a nyakatekert riffek nem mennek az intenzitás rovására. A Speciation 2020 egyik legjobb anyaga volt, punktum.

A főattrakció pedig a Mortiferum lesz, akiket minden bizonnyal nem kell bemutatni senkinek sem. A Preserved in Torment egy sokkal sötétebb, mélyebb irányba kalauzol minket, ahol a classic amerikai dm mellett a finn death metal és a funeral doom hatások is megkerülhetetlenek. Valószínűleg senki sem készült fel igazán arra, mit kapunk majd tőlük élőben. A kripta hangulat garantált lesz.

Elővételes jegyek a Waveben érhetőek hétfő este 19.00-ig. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4917928777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum