RockStation

Művészek a Színtéren - A Sötét Belső Sikoltó Arcai

2022. október 14. - sunthatneversets

b_g.jpg

Ezúttal a Lemming kávézóban tartják meg, Bencsik Gábor (Grow Up Fuck It Up, Beerzebub, Witchthrone, stb.) művészeti kiállításának második fejezetét, mégpedig október 20-án, csütörtökön 18.30-kor.

"Egy 10 részből álló gyűjteményt láthatunk majd tőle, melyet elnevezhetnénk akár "A Sötét Belső Sikoltó Arcai" sorozatnak, mivel egy tematikára épült. Múlt héten nem kisebb arc, mint maga Gaahl vette szemügyre a cuccokat és bizalommal adta "áldását" a kiállításra.

Beszélgetünk vele megint, feltárja gondolatait, érzéseit és azt, hogy miért tervezte meg ezt a szériát. Mindemellett a vendégek borkóstoláson vehetnek részt, az Abasári Levente Szőlőbirtok és Pince jóvoltából és beszélgethetnek a tulajdonossal, borásszal, iskolaigazgatóval és punkkal, Major Leventével is."

További infók a kiállításról ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6617953606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum