RockStation

Október 27-én Sting koncert lesz az Arénában

2022. október 15. - sunthatneversets

stingmysongs.jpg

Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit őszre ütemezték át. Így került a budapesti koncert október 27-ére. Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police, vagy szóló sláger.

A programot a Times “mesterkurzusnak” titulálta, ahol “Sting továbbra is elképesztő előadó egy aranyba foglalt életművel”. A Fields of Gold, a Shape of my Heart, a Roxanne, vagy a Demolition Man dalokkal történő zenei utazást a Telegraph „ritka csemegének”, a Guardien pedig Stinget „kétségtelenül páratlannak” nevezte. A rajongók hallhatják még az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett. Az új dátumot kapott helyszíneken mindenhol Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4217954760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum