RockStation

Jolly Jackers: új dallal a Toy Dolls és a Depresszió előtt

2022. november 02. - sunthatneversets

jj-promo_web.jpgÚj dallal jelentkezik az ír punk-ot játszó Jolly Jackers. A Bartender videó anyaga az idei erdélyi, német és budapesti koncertjeinken lett rögzítve.

"Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy két olyan zenekar előtt is megmutathatjuk magunkat, akiket tisztelünk. A helyzetből adódóan olyan videót szerettünk volna, ami ízelítőt ad a zenekar színpadi jelenlétéből, és kedvet csinálhat a főzenekarok közönségének, hogy időben érkezzenek. Garantáltan mindent meg fogunk tenni, hogy bemelegítsük őket. Mindig lesz számukra egy üveg whiskey, így a legrosszabb esetben is leitatjuk őket."

03/11 Budapest, Barba Negra (with The Toy Dolls)     
11/11 Miskolc, Helynekem (with Depresszió), 
12/11 Debrecen, Roncsbár (with Depresszió) 
09/12 Kecskemét, Ápoló Klub (with Depresszió) 
17/12 Budapest, Barba Negra (with Depresszió) 

Az eredetileg Dunaújvárosból indult zenekar, jövőre lép tizedik évébe, amit egy új lemezzel terveznek ünnepelni. Eddigi pályafutásuk alatt három nagylemezt és öt single-t jelentetett meg. Nemzetközileg is jegyzik őket, köszönhetően annak, hogy tizennégy országban jártak kb. 300 koncertet adva. A Spotify adatai szerint világszerte 101 országból hallgatják dalaikat. A zenekar többször játszott a Paddy and the Rats-el, ami nagy segítség volt az indulásuknál, e mellett bemutatkozhattak az ausztrál The Rumjacks társaságában itthon és Németországban, de az Eluveiti és a Europe előtt is zenélhettek Svájcban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8317967646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum