RockStation

Budapesten forgatták a Three Days Grace legújabb videóklipjét

2022. november 12. - rockstation

threedaysgrace2021.jpgA többszörös platinalemezes Three Days Grace hetedik, Explosions című albumának bemutató turnéja során szeptember 30-án hazánkban is fellépett, a Budapest Parkban. A koncert sikerét mi sem tükrözi jobban, mint hogy legújabb klipjüket, I Am The Weapon című dalukhoz, teljes mértékben ez alatt a koncert alatt forgatták.

A felvétel remekül visszaadja a koncert kiváló hangulatát, mind a zenekar, mind pedig a tomboló magyar közönség elképesztő energiákat szabadít fel a fergeteges buli alatt.

A zenekar Explosions című albuma májusi megjelenése óta hatalmas sikereket ért el, amellett, hogy 4 héten át tartotta Billboard Mainstream Rock chart első helyét, több 10 millió streameléssel büszkélkedhet Spotify-on és YouTube-on is. A rockegyüttes pályafutása során számos, szinte minden a műfajban jártas hallgató részére ismerős rockhimnuszt adott ki, több milliárd streameléssel, több millió albumeladással, és világszerte teltházas arénakoncertekkel büszkélkedhet.

A Three Days Grace EXPLOSIONS albuma, rajta az I Am The Weapon című dallal minden digitális platformon elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1517975758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum