RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol26.

2024. június 30. - sunthatneversets

gel.pngHeti dalmegosztásunkban újvonalas- hardcore, és progrock, a Saturnus eljövetele, táncolható power metal és 18+-os death metal. /Fotó:GEL/

LEPROUS - Silently Walking Alone

Bemutatásra került a Leprous második lemezelőzetese, a Silently Walking Alone. A norvég proggerek a dalt az augusztus 30-án megjelenő Melodies Of Atonement című nagylemezen adják majd ki, de addig is... 


GEL - Persona

Nem sokat tököl a friss dalában (sem) a Gel, bő két perc alatt le is tudják, amit a Persona című dalba gondoltak. A nyilván energiabombaként karcoló tételhez egy koncertes-baromkodós videó készült, a fizikai megjelenés az augusztus 16-án érkező, hasonló című EP-n várható. 


TRIBULATION - Saturn Coming Down

Az Opeth-tel közös amerikai turnéja előtt új, különálló kislemezdallal jelentkezett a svéd Tribulation. A Saturn Coming Down című dalhoz Brendan McGowan készített videót Damón Zurawski közreműködésével. Mindez alább le is csekkolható. Nagylemezről egyelőre nem szólnak a hírek.


BEAST IN Black - Power Of The Beast

A finn-görög-magyar Beast In Black önálló kislemezzel jelentkezett, amihez látványos videó is készült. A Power of the Beast még a szokottnál is több elektronikával gazdagítja a csapat dallamos power metalját. Nagylemezről egyelőre nincs hír, de nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy a dal már annak az előfurára.


200 STAB WOUNDS - Gross Abuse

Manual Manic Procedures címmel pénteken megjelent a belezős death metalban utazó 200 Stab Wounds lemeze a Metal Blade gondozásában. A megjelenés napjára egy 18+-os videó is járt a Gross Abuse című dalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5818436981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum