RockStation

Már januárban megjelenik a Crowne második lemeze

Tovább erősít a "skandináv supergroup"

2022. november 28. - moravsky_vrabec

crowne_band-1024x683.jpg

Persze ma már minden alkalmi formációt supergroup-nak neveznek, de a Crowne nevű svéd hard rock csapat valóban felvonultat egy-két erős nevet. Nemsokára új lemezzel jönnek.

A Crowne mikrofonja mögött Alexander Strandell áll, aki az Art Nation-ből lehet ismert, a hangszeres szekcióban pedig a H.E.A.T., a Europe, illetve a The Poodles zenészei, illetve ex-zenészei keltik a hangulatot. Új tagként a Dynazty gitárosa, Love Magnusson csatlakozott a zenekarhoz, így nem alaptalan egy még gazdagabb hangzást vizionálni.

A svédek életműve eddig a Kings in the North nagylemezt és egy "élőben a stúdióban" EP-t (valamint videót) számlál, a második album január 27-én érkezik, Operation Phoenix címen. Az első kislemez címe Champions, és rendes videó is tartozik hozzá, amit Patric Ullaeus rendezett. Hogy teljes legyen a kedvcsináló pakk, a borítót és a dallistát is meg tudjuk mutatni.  

 

crowne-operation-phoenix-january-27-2023-2.jpg

Crowne: Operation Phoenix dallista

1. Operation Phoenix
2. Champions
3. In The Name Of The Fallen
4. Super Trooper
5. Ready To Run
6. Juliette
7. The Last Of Us
8. Just Believe
9. Roar
10. Victorious
11. Northern Lights

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8517988216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum