RockStation

Ők Scott Ian kedvenc ritmusgitárosai

2022. december 18. - theshattered

0antrax2019_03_eredmeny.jpgMindig érdekes kérdés, amikor arról beszélünk, ki mennyire jó, vagy ki jobb a másiknál. Esetleg hogy ki alul-, ki pedig túlértékelt a maga területén. Egyértelmű, hogy ilyenkor a személyes ízlés és preferencia kerül látótérbe, ahogy tette ezt Scott Ian is, amikor megkérdezték, kik az ő kedvencei és kik a szerinte leginkább alulértékelt ritmusgitárosok.

Scott Ian: "Számomra a kedvencek azok a srácok, akiktől tanultam. Malcolm Young, Johhny Ramone, Rudy Schenker. Tőlük tanultam meg igazán, hogyan kell dalokat játszani, hogyan tarsuk azokat az irányításunk alatt. Ők voltak nekem az ászok.

A metal világában a leginkább alulértékelt ritmusgitáros szerintem az Kirk Hammett. De csak mert egy zenekarban van Jamesszel, aki ha metalról van szó, a legjobb ezen a területen. Nincs erősebb jobb kéz nála.

Viszont Frederiknek a Meshuggahból van az egyik legjobb pengető keze. Biztos vagyok benne, hogy ő egy Terminator, akik visszaküldtek az időben. De ahelyett, hogy Sarah Connorra vadászott volna, az a célja, hogy minden ritmusgitárost megalázzon a pengetésével. Technikai értelemben ő a legjobb, de James azért csak James. Ő egy kibaszott isten."

A Revolver eredeti írása IDE KATTINTVA található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4118003464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum