RockStation

Közös dalban az Apocalyptica és Simone Simons

2022. december 27. - moravsky_vrabec

apocalyptica_epica.jpg

A finn cselló-metál és a holland szimfo-metál kiválóságok jövőre végre tényleg közös turnéra indulnak, ennek apropóján fogták a Rise című dalt, és felturbózták Simone énekével.

Mind az Apocalyptica, mind az Epica gyakran kooperál más zenészekkel, szinte természetes volt, hogy egy dal erejéig összebútorozzanak. Talán nem kockáztatunk nagyot, ha azt jósoljuk, hogy a Rise Again ebben a formájában a közös turnén is bekerül majd a programba. A csaknem két és fél évet halasztott turné március 22-én ér Budapestre, egész pontosan a Barba Negrába. Érdekesség, hogy a Rise eredeti videóját is újragondolták, és Simone ebben is szerepet kapott. 6 és fél perc, nagy és tömény falat, ennek tudatában kattints! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7518010518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum