RockStation

Április után érkezhet a Slipknot fattyúlemeze

2023. január 03. - theshattered

0slipknot2020_39_eredmeny.jpgVan a Slipknotnak egy albuma, amit már lassan tizenöt éve felvettek, viszont azóta sem adtak ki. Az All Hope Is Gone időszaka alatt rögzített pszichedelikus / radioheades stílusú csomag, a Look Outside Your Window, mely Shawn Crahan, Sid Wilson és Jim Root ötleteit tartalmazza, viszont idén végre ténylegesen megjelenhet. Viszont azt mindenképp meg akarják várni, hogy leteljen a Roadrunner Recordsszal kötött szerzősésük, hogy az ne szóljon közbe. Erről a Slipknot lényegi vezetője, maga a bohócmaszkos Crahan beszélt egy nemrég adott interjúban.

Shawn Crahan: "A jó hír az, hogy 2023 bolondok napján elhagyjuk a kiadót. Nincs terv arról, hogy közvetlen utána bármit ki akarnánk adni, nem beszéltünk még semmi ilyenről, de el tudom képzelni, hogy rá nem sokra érkezik majd valami. Teljesen készen van, csak kiadásra vár. Megéri majd várni rá."

A várhatóan kislemezdalok formájában érkező anyaggal kapcsolatban nyilván előkerült a szokásos "szerénység", vagy... inkább bullshit?:

"Kiváló munkáról van szó. Nem hallasz majd soha még egy ilyen Corey Taylort. A zene, a szövegek... Az egyik legjobb dolog, amit valaha életem folyamán készítettem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5118016758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum