RockStation

Csöndem vagy - Your Last Steps: dal- és klippremier

2023. január 03. - rockstation

your_last_steps.JPGCsöndem vagy címmel megjelent a Your Last Steps negyedik és egyben utolsó single-je az érkező Lánc című nagylemezhez. A nagykanizsai srácok a videót Németh Péter és Volner Márk segítségével készítették el, a hanganyag pedig a gyulai No Silence stúdióban lett maszterelve.

A Csöndem vagy a címadó Lánc, a Minden mi egykoron és a Ne sírj anyám után a negyedik dal, a tervek szerint a hónap végén megjelenő tíz dalos nagylemezről. A lemezmegjelenés után pedig igyekszik majd a csapat minél több helyen bemutatni a dalokat élőben is. Székesfehérváron, Veszprémben és Budapesten már biztosan találkozhattok a zenekarral tavasszal, de természetesen ezek a dátumok még bővülni fognak.

Your Last Steps:
Bognár Máté-gitár, scream
Partics Krisztián-ének
Kovács Ádám-gitár
Major Arnold-dob
Péter Tamás-basszusgitár

Kövesd a zenekart:
Instagram - https://www.instagram.com/yourlaststeps
Facebook - https://www.facebook.com/yourlaststeps
TikTok - https://www.tiktok.com/@yourlaststeps

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6818016694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum