RockStation

Az ausztrál Deez Nuts ismét Budapesten

2023. január 10. - sunthatneversets

323625951_697347298795131_402191950168470481_n.jpg

A Deez Nuts tavaly elmaradt düreres buliját pótolja most az A38 Hajó gyomrában. Az őrült hardcore punk csapat nem egyedül jön: velük tart a The Acacia Strain, a Unity TX és a Brothers Till We Die is a február 8-i összejövetelre.

A 2007-ben, Melbourne-ben alakult Deez Nuts groove-os, hardcoe zenéje a ’90-es évek aranykorát idézi. A JJ Peters, Matt Rogers és Alex Salinger nevével fémjelzett trió eddig egy EP-t és hat stúdióalbumot adott ki, turnéztak a Silverstine társaságában, játszottak a Bring Me the Horizon, a Parkway Drive, az Architects és az On Broken Wings vendégeként is. Itthon is többször megízlelhettük milyen, amikor JJ Peters és társai elszabadulnak és a közönség is egy mosh-masszává változik hatásukra.

A zenekar tagjai igazi partyállatok, ha pedig ez nem lenne elég, velük tart még Amerikából a deathcore-ral operáló The Acacia Strain, a texasi hardcore rapben utazó UnityTX és a madridi hardcore metál formáció, a Brothers Till We Die is.

További infók a koncertről ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018022638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum