RockStation

Hamarosan Van Halen-újrakiadások érkeznek

2023. március 20. - moravsky_vrabec

van-halen-1991-ross-halfin.jpg

A CD- és vinyl formában is elérhető anyagok a Sammy Hagar-korszakot fedik le, a legelső kiadvány a legendás koncertalbum, a Live: Right Here, Right Now lesz.

A Van Halen első élő lemeze a legjobbkor érkezett 30 éve: a világ, és főleg Amerika a lábaik előtt hevert, a legutóbbi három albumuk pedig mind első lett a Billboard-listán. Egyik platinalemezt kapták a másik után, és teltházas stadionokban léptek fel - nézzétek csak meg a lenti videókat. Zeneileg is a csúcson voltak, a zenekart később szétfeszítő ellentétek csak később jelentkeztek.

vanhalen_righthere_4lp.jpg

A kerek évfordulót ünneplő, csaknem két és fél órás Live: Right Here, Right Now az idei Lemezboltok Napján (április 22.) jelenik majd meg négylemezes formátumban, 7500 darabra korlátozott példányszámban, 100 dolláros áron. Az új verzión az eredeti matéria mellett további 3 bónusz koncertfelvétel is lesz: The Dream Is Over, Eagles Fly, Mine All Mine. Ennek kapcsán Wolfgang Van Halen (Eddie fia, és a Mammoth WVH főnöke) azt is elárulta, hogy a többi Van Hagar nagylemezt is újra megjelentetik, CD-n és bakeliten is. A 2023-mas Lemezboltok Napján persze további érdekességek is megjelennek, erről részletesebben ITT írtunk. 

Fotó: Ross Halfin  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218074792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum