RockStation

Bécsben retrózik a Vicious Rumors

2023. március 28. - magnetic star

vicious_rumors.jpg

Egy németországi felsztiválfellépés kapcsán már említést tettünk arról, hogy 100%-ig old school műsorral érkezik Európába a tengerentúli power metal élcsapata, a Vicious Rumors. Nos, a buli csak a kezdete lesz annak a körnek, amellyel az alapító Geoff Thorpe gitáros és társai egészen Bécsig masíroznak majd el.

Az ominózus zúzdára május 10-én a Viper Roomban kerül sor két helyi előbandával, a Wildhunttal és a High Heelerrel egyetemben. A régisuils jelleget az adja, hogy az Atlantic Records égisze alatt kihozott klasszikus anyagokra (Vicious Rumors, Welcome to the Ball) épül a program. Aki ezeken nőtt fel – és, mondjuk, ott volt a legutóbbi, bájosan családias hangulatú budapesti bulin 2014-ben –, annak kötelező a megjelenés.

Hivatalos esemény ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018079616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum