RockStation

Új klippel jelentkezett a Rural Pitchfork

2023. március 29. - KoaX

247580819_4622594677819250_8173028480511329883_n.jpg

Sör, mocsár, magyar nóta! Elkezdte promózni az új EP-jét a Rural Pitchfork. A LEAVE ALL THINGS BEHIND PT. I. anyagról és a hozzá fűzött kommentárról a tovább gomb használata után tudtok minden információt bezsebelni! 

"Szevasztok Sörpusztítók!  Az elmúlt két évben nem csak söröztünk a mocsárban, gőzerővel dolgoztunk és most ennek gyümölcsét hallhatjátok. Íme itt van a “Leave All Things Behind – Pt.I” EP! (És a folytatásra sem kell már sokat várni… ) Ebben a 4 dalban nem csak a megszokott lápban vonszolást hallhatjátok, lesz pár tőlünk nem megszokott momentum is. Az anyagon szereplő tételek hiánytalanul hallhatóak lesznek április 7-én a tatabányai Roxxy Musicban a “Tatabánya Badass” esten! Többek közt a Tumble Weed is, amihez most kaptok tőlünk egy lyric videót. Köszönet érte a Frostkald Artnak! Az album borítóját Tóth Erika és Sebő Krisztián készítette. A hanganyag a Six Doors Sound Recording Studio, Y Sound Studio és Kökényes Dániel keze munkáját dicséri. A lemez hallható az összes streaming felületen. Találkozzunk tehát április 7-én a Roxxy-ban! Sörötök legyen!!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4418082528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum