RockStation

The Way of Every Loss - Új dal jött a Heedless Elegance-tól

2023. április 18. - theshattered

heedlesselegance2023.jpgFriss számot mutatott a Heedless Elegance. A The Way of Every Loss a csapat idén megjelenő nagylemezén fog helyet kapni, ennek a részletei még nem ismertek. A dalban közreműködik az ausztrál Misstiq illetve a legendás Travis Smith készítette a single, és majd az teljes album grafikáját, érdemes lecsekkolni!

A Libra után folytatódik a történet egy fiktív szereplő tapasztalatai alapján egy új világban, ahol új kihívások, egy új “út” mutatkozik, melynek fő feladata, hogy megtanítsa az élet körforgásának elfogadását. A történet 2 ember többszintű kapcsolatát mutatja be, amely egy “tánc“ formájában jelenik meg. A The Way of Every Loss ennek a történetnek a 3. Tarot kártyája.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4618104118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum