RockStation

Elkészült Joel Hoekstra legújabb szólólemeze

Az első dal videóját már csekkolhatjuk

2023. május 02. - moravsky_vrabec

joelhoekstra2023.jpg

A New York-i gitáros és dalszerző leginkább a Whitesnake-ből lehet ismerős, de emellett más projektekben is részt vesz, illetve időről-időre szólóanyagokkal is jelentkezik. Hamarosan érkezik a legújabb, ismét rangos vendégekkel a fedélzeten.

Joel szólódolgait a Joel Hoekstra's 13 név alatt kell keresni, az idei nagylemeze már a hatodik lesz. Hasonlóan az elődjéhez, ez is énekes album, ezúttal Girish Pradhan, a Girish And The Chronicles főnöke áll majd a mikrofonnál. A többi poszton is ismert kollégákat találunk, Vinny Appice dobol, Derek Sherinian billentyűzik, Tony Franklin pedig basszusozik, vagyis az előző album zenészeit kérte fel ismét. Azon a lemezen (Running Games, ITT írtunk róla) Jeff Scott Soto énekelt, ő most háttérvokállal segített be a munkába. 

Az új anyag címe Crash of Life, és a Frontiers kiadó június 16-ra tűzte ki a megjelenését. A szokásos infócsomag (borító, dallista) már befutott, sőt, az első dal és videó is, ennek címe Far Too Deep. A dal a hard rock - dallamos metal mezsgyéjén mozog, de inkább győződjetek meg róla saját füllel! 

 Joel Hoekstra's 13 - Crash of Life dallista 

1. Everybody Knows Everything
2. Crash Of Life
3. Damaged Goods
4. Torn Into Lies
5. Far Too Deep
6. Not Tonight
7. Over You
8. I Would Cry For Love
9. Don't Have Words
10. Find A Way
11. You're Right For Me
12. Through The Night

joel-hoekstra-13-crash-of-life-cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4918113120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum