RockStation

Megjelent az Incite Burst zenekar második klipje

2023. május 12. - sunthatneversets

incite_burst_band.jpgA szegedi Incite Burst csapata 10 számos nagylemezen dolgozik, amiről az idei év januárjában már meg is jelent első klippes daluk Rise Up címmel. Ezt követi most második videoklipjük 1,2,3,4... című daluk megjelenése kapcsán.

A dal és a klip erős társadalomkritikát fogalmaz meg rólunk emberekről és arról, hogy hogyan viselkedünk, bánunk egymással és a világunkkal amiben élünk. Mindemellett egy aktuális korképet is fest az elmúlt évek világot érintő események összességéről, mindezt általánosítva.

A csapat tervek szerint az év vége felé fejezi be a 10 számos első és bemutatkozó nagylemezük felvételi és keverési munkálatait. A debütáló korong megjelenésével egy időben pedig egy újabb videoklippel jelentkeznek majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318121650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum