RockStation

Elmarad az Asking Alexandria budapesti koncertje

Ahogy a turné hátralévő része is

2023. június 27. - sunthatneversets

photo_oct_08_2_41_39_pm_1_1.jpg

James Cassells dobos sajnálatos labtörése miatt a 2023. július 2-re, a Budapest Parkba meghirdetett Asking Alexandria koncert - ahogyan a teljes turné - lemondásra került. Alább az együttes közleményét olvashatjátok.

Az együttes közleménye:
"Miután Jamest Észtországban megvizsgálta egy másik orvos is, azt tanácsolták, hogy pihentesse a törött lábát. A dobolás sajnos jelenleg nem megoldható számára.
Emiatt nem volt más választásunk, mint lemondani az európai turné hátralévő állomásait. A legfontosabb számunkra az, hogy James újra lábra tudjon állni és dobolhasson, anélkül, hogy hosszú távú károkat szenvedne el a gyógyulás során.
Még egyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek a szeretet, támogatást és megértést ebben a nehéz időszakban. Ilyen rossz híreket sosem könnyű közölni, hiszen a zenélés a világot jelenti számunkra.
⁃ Danny, Ben, James, Sam és Cameron.”

A belépőjegyek visszaváltásának részleteiről az online vásárláskor használt e-mail címen, illetve a hivatalos weboldalainkon keresztül hamarosan tájékoztatjuk a jegytulajdonosokat. Köszönjük türelmüket és megértésüket!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr118154746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum