RockStation

Dusty Hill basszusjátéka is hallható lesz a ZZ Top következő lemezén

2023. június 28. - theshattered

zz_top.jpgVárhatóan még idén meg fog jelenni a ZZ Top új nagylemeze, a 2012-es La Futura folytatása. A csapat büszkén jelenti, a 2021-ben elhunyt Dusty Hill játéka is hallható lesz majd az anyagon, persze lesz közöttük olyan is, amiben már a Hill helyére lépett Elwood Francis penget.

Billy Gibbons: "Készülőben vannak a dolgok? Igen! Az igazat megvallva, éppen válogatjuk a dalokat, hogy mik is kerülhetnek majd fel a lemezre. Dusty hallható lesz néhány dalban, ahogy Elwood is. Ami igazán érdekes, hogy van olyan három-négy dal, amiben mindketten játszanak. Váltogatják egymás között a témákat. Az egyetlen hallható különbség az az, hogy Dusty ujjal játszik, emiatt az ő része egy kicsit lágyabban szól."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8118154862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum