RockStation

Új nagylemezt tervez jövőre a Pearl Jam

2023. július 01. - theshattered

0pearljam2022_16_eredmeny.jpgDolgozik a 2020-as Gigaton utódján, sőt, ha minden igaz, jövőre már be is mutatja a Pearl Jam, min dolgoztak az elmúlt időszak alatt. Jeff Ament szerint viszont nem eszik azt olyan forrón, egyelőre nincs még minden készen, de azért nem is állnak annyira rosszul a dologgal.

Jeff Ament: "Azt hiszem hallottam valami olyasmit, hogy Stone szerint, a lemez készen van, de én biztosra tudom, hogy ez nem így van. Nem gondolnám, hogy mindegyik dal kész lenne.

A lemezkészítés legnehezebb része legtöbbször az, hogy eldöntsük, mely dalok kerülnek fel rá, kell-e felvenni újabb számokat, mi legyen a borítókon, mi legyen a cím, meg hasonlók. Biztosra tudom, hogy a többiek nyáron szünetet tartanak, mert az előző nyár egy kicsit erős volt. Én például egy héten belül teljesen le fogok állni. És biztos, hogy jelenleg az album még nincs kész, ebben a helyzetben folytatjuk majd szeptemberben. A kérdéseket, hogy hogyan állunk, meg hasonlók, majd akkor tesszük fel, ha újra ránézünk a dolgokra. De szerintem mindenki úgy tervezi, hogy a lemez jövőre meg fog jelenni. És ha lesz nagylemez jövőre, az azt jelenti, hogy jó eséllyel koncertezünk is majd párat. Van néhány hely, ahol jó ideje nem fordultunk már meg. Ha minden igaz, pár dolog már ceruzával be van írva."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318157202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum