RockStation

Feloszlik a Stubborn

2023. július 25. - KoaX

stubborn_promo_2023_2.jpeg

Hazánk egyik vezető underground zenekara tizenöt év közös zenélés, megannyi koncert után arra a döntésre jutott, hogy befejezik a közös zenélést. A zenekar természetesen méltó módon búcsúzik majd a rajongóitól, de ennek a koncertnek a szervezése még jelenleg is tart. A srácok közleményét a tovább gomb használata után olvashatod el.

"Közölnünk kell Veletek a hírt, hogy a Stubborn feloszlik. Árpi úgy érzi, hogy már nem tud annyi energiát beletenni a bandába, amennyit az megérdemel és úgy, olyan lendülettel tudjon működni, ahogy azt az évek során megszokhattátok tőlünk. Mivel a zenekarunk mindig is a barátságunkon alapult, mérlegelve a helyzetet arra a döntésre jutottunk, hogy így ebben a formában nem folytatjuk tovább és lezárul 15 év után ez a korszak.

Minden közhely nélkül mondhatjuk, hogy elképesztően hálásak vagyunk mindenkinek, aki bármilyen módon segített minket az évek alatt mind - szervezéssel, barátsággal, merch vásárlással vagy azzal, hogy ott volt a koncerteken. 

Tényleg nem tudjuk megköszönni azt a rengeteg élményt és barátságot, amit a évek alatt kaptunk. Járhattunk 13 országban, adhattunk rengeteg koncertet és az egyik legdurvább, hogy megszámlálhatatlan ember döntött úgy, hogy egy életre a bőrén hordja velünk együtt a zenekar logóját. Nagyon nagy dolog ez nekünk, hogy kerekegyházi srácokként idáig eljuthattunk.

Egy Stubbornhoz méltó búcsúbuli lesz majd, amin megemlékezünk a zenekar különböző korszakairól. Ez jelenleg is szervezés alatt áll, amint meglesz a dátum és minden infó, jelezni fogjuk itt és reméljük, hogy találkozunk majd ezen az estén. Nagyon köszönünk mindent, szomorkodásra semmi ok, változik az élet. Ha érzitek osszátok meg velünk a kedvenc képeteket, élményeiteket, bármit itt kommentben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7218178419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum