RockStation

Got It! - Újabb dalbomba jött az Eclipse-től

2023. augusztus 01. - moravsky_vrabec

eclipse2023.jpg

A svéd hard rock csapat új lemezére még kerek egy hónapot kell várni, így most egy harmadik előzetes dallal és videóval kedveskednek a kevésbé türelmeseknek.

Ne tévesszen meg senkit Eric Martensson kölyök-képe, az Eclipse már több mint két évtizede aktív, az új albumuk pedig már a kilencedik lesz. A nemrég Magyarországon is fellépett zenekar a svéd színtér felsőbb ligájába tartozik, a zenéjük pedig a virulensebb, lendületesebb irányt képviseli. Ha hihetünk az eddig napvilágra került friss daloknak, a szeptember 1-re időzített Megalomanium nagylemez kapcsán ne számítsunk nagy meglepetésekre, jó hangulatra annál inkább. A legújabb kedvcsináló is egy igazi energiabomba, a címe Got It!, az instant dallamtapadáshoz már csak el kell indítani az alábbi videót. Ha ez megvolt, következhet a dallista és a borító tanulmányozása. 

Eclipse - Megalomanium dallista: 

01. The Hardest Part Is Losing You
02. Got It!
03. Anthem
04. Children of the Night
05. Hearts Collide
06. I Don't Get It
07. The Broken
08. So Long, Farewell, Goodbye
09. High Road
10. One Step Closer to You
11. Forgiven
eclipse_megalomaniumcd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9818183249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum